Huuh!!! Mä en ookkaan kirjotellu pitkään aikaan mitään... en mä oikee tiiä mitä mä oon puuhannu mut vähän kaikkee ja kamalan paljon. Edellinen juttukin oli jääny julkaisematta ja roikkui tuolla luonnoksena... hah! kesä kuuma... tsiiiiiisus!! kylmä siellä on. Nahkis kurkkuun asti kiinni sai tänään lähtee ulos.

20140605_092313-normal.jpg

Mökillä kerettiin viettää yks vuorokausi edellisellä lämpimällä jaksolla. Nyt ei ainakaan ollu hyttysiä liikenteessä laisinkaan :) Ilta oli muutenkin lempeä... ensin otettii ison ukon kanssa kunnon hiet pintaan pihalla gymstickien kanssa ja sit saunaan. Miten se järvi tuntuukaan aina illaksi tyyntyvän niin kauniiksi. Uimaan mua ei kyllä todellakaan saanut vielä :D Koko muu perhe kyllä kävi.

20140604_204340-normal.jpg

Harmillista että unohdin kameran tällä kertaa ottaa mukaan... kännykällä vaan sitten sai napsia. Siellä kun liikkuu jos jonkin moista ötökkää joiden perässä pitkin pusikoita on kiva ryömiä kuvia ottamassa. Mutta ruokaa on kiva laittaa, jos en hermostu alkeellisiin olosuhteisiin. Alkaa onneks pikku-ukko olee niin innokas ja osaava apumies että käy mielellään esim kasvikset järvessä huuhtelemassa kun siinä lähellä pihalla ruokaa laittelen.

Edellisessä postauksessa höpöttelin farkkuprojektista. Toiseen lahkeeseen oon saanut pitsin taakse ja aseteltua kivasti repaleet niin että pitsi näkyy. Työ on hidasta koska teen sen käsin ja farkut jalassa. Jalka kyllä näyttikin siltä että neulalla on tökitty :D

Välipalaa piti siis taas välillä tehdä niinkuin tavallista kun on joku enemmän aikaa vievä projekti menossa. Koska pitsiä jäi ja yks eestaas varastoon ja takas veivattu college oli taas tällä kertaa kaapissa niin päätin tehdä siitä mieleisen... teksti ei oikein nyt silmää miellyttänyt. Mistä lie alemyynnistä joskus tämänkin ostanut. Mustaa kangasmaaliakin oli askarteluarkussa melkein täysi purkki niin sain maalattua ruusut kallon ympärille.

e4e949a5-509b-4d63-bbcc-04ff235ba1ce-nor

Nyt on tiistai... perjantaina olis juhannus. Ei yhtään siltä tunnu. En mä mitenkää erityisesti ole juhannusta vuosiin ja vuosiin edes juhlinutkaan, ihan perheellä oltu mökillä tai kotona. Nyt ukko menee vielä yöksi töihin. Lupasin sitten ottaa pienen päivänsäteen hoitoon niin pääsee hänen vanhempansa juhlimaan :) ihanaa. Saa nähdä mikä meno on nyt päällä kun konttaa kovaa. Viimeksi vasta harjoitteli. Tulisi vaan lämmintä niin pääsis tuohon pihalle leikkimään, hiekkalaatikkotreffeille naapureiden kanssa.

IMG_20140608_182448-normal.jpg